Pređi na sadržaj
jeCheck Centar za pomoć

Pristup kontrolnoj tabli: podelite je sa kolegama i celom kompanijom

Ažurirano 17 okt. 2026 2 min Vlasnik / menadžerRukovodilac lokacijeKontrolor Veb aplikacija

Novu kontrolnu tablu vidite samo vi. Možete je podeliti sa određenim kolegama ili — ako ste administrator — otvoriti celoj kompaniji. Šta god da je na kontrolnoj tabli, svako vidi podatke samo u okviru svojih prava: svoje lokacije i dozvoljene odeljke.

Kako podeliti

  1. Kliknite „Podeli“. Otvara se prozor Pristup kontrolnoj tabli.
  2. Izaberite ko je vidi. Samo ja i izabrane kolege — kontrolnu tablu vide ljudi sa liste. Cela kompanija — kartica se pojavljuje svim zaposlenima sa veb-pristupom (ovo može da izabere samo administrator kompanije).
  3. Dodajte kolege. Počnite da kucate ime ili email u polje Ime ili email kolege… i izaberite osobu.
  4. Podesite prava. Za svaku osobu izaberite Pregled ili Izmena; Ukloni oduzima pristup. Za kontrolnu tablu cele kompanije polje za potvrdu Svi mogu da menjaju kartice i raspored dozvoljava izmene svima.
  5. Kliknite „Sačuvaj pristup“.
Prozor Pristup kontrolnoj tabli: lična ili za celu kompaniju i lista kolega
Prozor Pristup kontrolnoj tabli: lična ili za celu kompaniju i lista kolega

Pored naziva tuđe kontrolne table vidite od koga je („od Ana“); kontrolna tabla kompanije označena je sa Cela kompanija.

Ko šta može

Radnja Ko
Pregled vlasnik, kolege sa liste; za „Cela kompanija“ — svi zaposleni sa veb-pristupom
Izmena kartica, rasporeda, naziva i podrazumevanih filtera vlasnik; kolege sa pravom Izmena; za „Cela kompanija“ — administratori, a i svi ako je uključeno Svi mogu da menjaju kartice i raspored
Promena pristupa i brisanje vlasnik; za kontrolnu tablu cele kompanije — i administratori
Otvaranje kontrolne table celoj kompaniji samo administratori
Dupliranje za sebe svi koji vide kontrolnu tablu

Dupliraj za sebe

Ako kontrolnu tablu možete samo da pregledate, iznad nje je dugme Dupliraj za sebe: ono pravi vašu ličnu kopiju sa svim karticama, koju možete menjati kako god želite. Oni koji mogu da uređuju imaju istu mogućnost u ⋮ → Dupliraj kontrolnu tablu.

Brisanje

⋮ → Obriši kontrolnu tablu. Kontrolna tabla nestaje za sve sa kojima je bila podeljena; podaci u drugim odeljcima (auditi, zadaci i drugo) ostaju netaknuti.

Česta pitanja

Otvorio sam kontrolnu tablu direktora i vidim samo svoju lokaciju — da li je to greška?

Nije. Podaci kartica računaju se u okviru prava onoga ko gleda: zaposleni vidi samo lokacije na koje je raspoređen. Direktor na istoj kontrolnoj tabli vidi ceo lanac.

Mogu li da sakrijem zajedničku kontrolnu tablu samo za sebe?

Da: u meniju kartice izaberite Sakrij sa trake kartica. Kontrolna tabla prelazi pod dugme Još …, a za sve ostale ostaje na svom mestu.

Hvala! Ovo nam pomaže da poboljšamo centar za pomoć.

Niste pronašli odgovor?

Pitajte asistenta, posetite zajednicu ili nam pišite — odgovaramo tokom radnog vremena.

Piši nam na Telegram